Bleijenberg
  • Home
  • Wie zijn we?
  • SHOP
  • Contact
  • Vacatures
  • Home
  • SHOP
  • Contact

RECEPT

1 Meng de kruiden voor de afkruiding in de olijfolie 
2 Houd van alle ingrediënten wat aan de kant om nadien de schotel te kunnen versieren. 
3 Voeg alle ingrediënten toe en meng alles voorzichtig door elkaar. 
​4Werk af in een mooie schotel met ingrediënten naar keuze.



Deel recept
Print recept

INGREDIËNTEN

400 gr Kipfilet met zongedroogde tomaten en olijven, in blokjes gesneden 
500 gr quinoa 
 40 gr lente-ui 
250 gr zucchini mix Ardo (geel/ groen minitomaatjes) 
100 gr olijven zwart in schijfjes 
20 gr basilicum 
10 blaadjes platte peterselie 
Sap van . limoensap 
200 gr feta 
200 gr crumble geitenkaas (kleine kubusjes geitenkaas) 
​Afkruiding: satékruiden, komijnpoeder en olijfolie

SHOP TIP


Picture
Picture
Picture
Kipfilet zongedroogde tomaten
Zucchini Ardo
Satékruiden Verstegen

NIEUWSBRIEF


Schrijf je nu in
Privacy voorwaarden
Verkoopsvoorwaarden
Conditions general de vente
​Conditions de confidentialité 

Découvrez nos offres d’emploi
  • Home
  • Wie zijn we?
  • SHOP
  • Contact
  • Vacatures
  • Home
  • SHOP
  • Contact