Bleijenberg
  • Home
  • Wie zijn we?
  • SHOP
  • Contact
  • Vacatures
  • Home
  • SHOP
  • Contact
Picture

RECEPT

1.Snij de kip in blokjes en bak rondom buik in wat olijfolie
2. Voeg de fijngehakte look toe en bak 30 seconden.
3. Voeg dan de pasta, bouillon en erwtjes toe samen met 1 lt water.Laat koken tot de pasta gaar is. Blijf goed roeren dat de pasta niet aanbakt. Indien het water te snel wordt opgenomen, voeg dan nog wat toe tijdens het koken.
4.Draai het vuur uit en roer de room onder de pasta samen met de kaas en werk af met verse basilicum


Deel recept
Print recept

INGREDIËNTEN

500 gr kippendijfilet
400 gr pasta
2dl room
100 gr Parmezaanse kaas
2 teentjes look
1 blokje kippenbouillon (of verse indien mogelijk)
250 g diepvrieserwtjes
enkele blaadjes basilicum

SHOP TIP


Picture
Picture
Picture
Room culinair
Kippenbouillon
Diepvrieserwten

NIEUWSBRIEF


Schrijf je nu in
Privacy voorwaarden
Verkoopsvoorwaarden
Conditions general de vente
​Conditions de confidentialité 

Découvrez nos offres d’emploi
  • Home
  • Wie zijn we?
  • SHOP
  • Contact
  • Vacatures
  • Home
  • SHOP
  • Contact