Bleijenberg
  • Home
  • Wie zijn we?
  • SHOP
  • Contact
  • Vacatures
  • Home
  • SHOP
  • Contact

RECEPT

1 Snel boter in een braadpan. 
2 Kruid met peper en zout en bak de blinde vinken aan alle kanten mooi aan. 
3  Voeg fijngesnipperde sjalotten, schijfjes aardappelen en wortelen toe. 
​4 Leng aan met proto en kalfsfond. Het geheel mag onder staan.
5. Bestrooi met pijnboompitten en voeg kruiden toe. 
6. Breng aan de kook en laat 15 à 20 minuten op het vuur staan.
7. Bind de saus eventueel in met room of maiszetmaal. 
8. Werk af met fijngesnipperde peterselie. 

​Smakelijk



Print recept

INGREDIËNTEN

4 blinde vinken
800 g wortelen
800 g aardappelen
Sjalotten
Peterselie 3 eetlepels
Pijnboompitten 2 eetl
Rode Porto 1 dl
Kalfsfond 4dl
Kruidentuiltje
Peper & Zout
​Boter

SHOP TIP


Picture
Picture
Picture
Peterselie gesneden
Aardappel schijfjes
Kalfsfond

NIEUWSBRIEF


Schrijf je nu in
Privacy voorwaarden
Verkoopsvoorwaarden
Conditions general de vente
​Conditions de confidentialité 

Découvrez nos offres d’emploi
  • Home
  • Wie zijn we?
  • SHOP
  • Contact
  • Vacatures
  • Home
  • SHOP
  • Contact